Over mij  

Mijn naam is Erna Zandee en ik heb mijn missie gevonden in de natuurgeneeskunde. Ik ben van origine een HBO-Verpleegkundige met ervaring in vele facetten van het huidige zorgsysteem. gaandeweg kwam ik erachter dat mijn interesse meer ligt in het voorkomen van ziektes en onbalansen in het lichaam. En dan kom je automatisch terecht in de natuurgeneeskunde. Ik heb mijn missie gevonden om mensen in aanraking te brengen met de genezende kracht van de natuur. De aarde geeft ons alles wat we nodig hebben. 

Ik was al kind al ge├»nteresseerd in de natuur en de kruiden die om ons heen groeien. Door deze opleiding weet ik,  dat alles wat we nodig hebben aan kruiden, vlak bij ons groeit. Dat vind ik een mooi gegeven, het is daarom dat ik met veel enthousiasme en  vol vertrouwen de opleiding Fytotherapie ben gaan volgen en deze na ruim drie jaar met succes heb afgerond. Ik ben ondertussen gelijk weer gestart met een nieuwe opleiding tot acupuncturist, die ik tot nu toe volg. Ik heb ondertussen al veel mooie resultaten gezien van behandelingen met kruiden en ik hoop dat ik nog veel mensen hiermee kan helpen. 
 

Over de Praktijk.

Mijn praktijk is per 01-01-2024 verhuist naar de St Felixstraat 1
4411 DB Rilland.
Mijn prakijk is gevestigd in het gebouw van Fysiotherapie Safyr en tandartspraktijk Rilland.
U kunt bij de praktijk gratis parkeren. Ik werk uitsluitend op afspraak. U kunt mij bellen of mailen. Als ik niet bereikbaar ben kunt u ook de voicemail inspreken. Ik mail en bel u terug binnen kantoortijden.

Afspraak: Als u niet in staat bent om de afspraak na te komen,  deze graag minimaal 24uur van te voren afzeggen of te verzetten, anders wordt deze in rekening gebracht.  

Overige gegevens:

Beroepsvereniging: NWP  lidmaatschapsnummer:  2228 

AGB-Code Praktijk:  90071235 
AGB-Code Prive:   90112595 
KVK:  84582790 
BIG registratie nummer:  29060782630